Rakkip Okey 17+

Note : 4.8/5

Les captures d'écrans :


Facebook'un en eğlenceli okeyi artık Appstore 'da. Facebook'un en hızlı ve seri okeyi Rakkip Okey aynı zamanda en eğlenceli okey oyunudur. Hem de BEDAVA.

Çünkü Rakkip okeyde facebook fotoğrafın yerine kendi istediğin gibi bir karakter yaratıp istediğin ismi vererek oynayabilirsin.

2,3,4 kişilik masalarda oynayabileceğin gibi Hızlı Masa, Göstergeli, Okeyine ve Rövanşlı oyun türlerini seçerek okey oynamanın keyfini arttırabilirsin.

İlk girişinde ve hergün günlük bonusları kazanma şansı Rakkip Okey 'de.

3G, Edge veya Wi-Fi üzerinden online olarak, arkadaşların ya da 100.000 'lerce kullanıcı ile birlikte okey keyfini yaşamak için hemen ücretsiz olarak Rakkip Okey 'i indir.

Sadece Facebook hesabınla değil aynı zamanda misafir olarakta okey oynabilirsin.

Bilardo, batak, maça kızı ve hızlı olduğunu idda eden okeyleri oynamaktan sıkıldıysan Rakkip okey en eğlenceli okey ve oyun keyfini sizlere vaad ediyor.

Problem ve düşünceleriniz için info@digitoygames.com'a her an mesaj gönderebilirsiniz.

Ayrıca yenilikler için http://www.rakkip.com adresini lütfen ziyaret etmeyi unutmayın.


Les applications de la même catégorie :


Caractéristique :


Distributeur : DIGITOY INTERAKTIF TEKNOLOJILERI BILISIM YAZILIM TICARET LTD STI

Taille : 22,9 Mo

Compatibilité : iPhone Nécessite iOS 7.0 ou version ultérieure. iPad Nécessite iPadOS 7.0 ou version ultérieure. iPod touch Nécessite iOS 7.0 ou version ultérieure. Mac Nécessite macOS 11 ou version ultérieure et un Mac avec la puce Apple M1.

Langues : Anglais

Age : 17+ Simulations fréquentes / intenses de jeu de hasard Scènes rares / légères de consommation ou de référence à l’alcool, au tabac ou à la drogue

Copyright : Simulations fréquentes / intenses de jeu de hasard

Prix : Scènes rares / légères de consommation ou de référence à l’alcool, au tabac ou à la drogue